I appen
- Åpne Arbeidslink-appen og gå til Meg.
- Trykk Slett konto nederst på siden.
- Skriv passordet ditt og trykk Slett kontoen min.
Kontoen slettes med en gang, og du logges ut på alle enheter. Det kan ikke angres.
Uten appen
Send en e-post til martinius@arbeidslink.no med emnet «Slett konto», fra adressen du logger inn med. Vi bekrefter at det er deg, sletter kontoen og svarer innen 30 dager.
Dette slettes
- Navn, e-postadresse, passord og totrinnsbekreftelse
- Telefonnummer, fødselsdato, stillingstittel og profilbilde
- Ansattnummer og lønnsoppsett
- Tilgangen til alle bedrifter du er med i, innloggingsøkter og personlige tilgangsnøkler
Dette blir igjen
Arbeidet du har registrert for bedriften din, som jobber, timer, sjekklister, signerte dokumenter og fakturaer, tilhører bedriften. Det blir liggende hos dem, merket «Slettet bruker» i stedet for navnet ditt. Bokføringspliktige opplysninger må bedriften beholde i 5 år etter bokføringsloven.
Revisjonsloggen kan ikke endres i ettertid og beholdes av sikkerhetshensyn. Mer om hvordan vi behandler opplysninger står i personvernerklæringen.
Eier du bedriftskontoen?
Er du eneste eier av en bedrift som har andre ansatte i Arbeidslink, må du gi eierskapet til en av dem først (Innstillinger → Team på nett). Ellers stopper slettingen, så bedriften ikke står uten eier. Er du alene i bedriften, slettes bedriftskontoen sammen med din.
Vil du avslutte hele bedriftskontoen, kan eieren gjøre det under Innstillinger → Personvern → Slett bedriften, eller skrive til oss.
Se også Hjelp og kontakt · Personvern